Newsletter Shtator-Dhjetor 2022

Newsletter Shtator-Dhjetor 2022
Download
1 Shkurt, 2023

Newsletter Maj-Gusht 2022

Newsletter Maj-Gusht 2022
Download
22 Shtator, 2022

Njoftim për shtyp

Me vendimin nr. 87/2021 datë 9.12.2021 të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë “Për emërimin e Zotit Denar Biba Kryetar të Komisionit të Autoritetit të Konkurrencës”, Z. Denar Biba është emëruar Kryetar i Komisionit të Autoritetit të Konkurrencës.
Download
14 Dhjetor, 2021

Njoftim

Autoriteti i Konkurrencës, lidhur me artikullin e publikuar në Top Channel me titull “Shtrenjtimi i bukës, i organizuar! Autoriteti i Konkurrencës nuk gjobit dot Kompanitë”, dëshiron të saktësojë sa më poshtë: Autoriteti i Konkurrencës vepron për të siguruar një konkurrencë të lirë dhe efektive në treg në zbatim të ligjit nr. 9121, datë 28.07.2003 “Për
Download
23 Shtator, 2021

Njoftim

Lidhur me shkrimet me titull: “Çmimi i bukës, Autoriteti i Konkurrencës mbron oligarkët e miellit? I kapi me shkelje, nuk i dënoi, tani thotë se do dalë me një vendim” i publikuar në portalin Albeu.com, https://albeu.com/lajme/cmimi-i-bukes-autoriteti-i-konkurrences-mbron-oligarket-e-miellit-i-kapi-me-shkelje-nuk-i-denoi-tani-thote-se-do-dale-me-nje-vendim/142066/ dhe “Shtrenjtimi i bukës, Konkurrenca thotë se mbaroi hetimin për importuesit: Do të shohim nëse do t’i gjobisim”, i publikuar
Download
9 Shtator, 2021

Udhëzues

Mbi praktikat më të mira për dorëzimin e provave me karakter ekonomik dhe mbledhjen e të dhënave, në rastet që kanë të bëjnë me zbatimin e 4 dhe 9 të Ligjit Nr.9121/2003 “Për Mbrojtjen e Konkurrencës”, i ndryshuar si dhe në rastet e përqendrimeve
Download
12 Mars, 2021

Advokacia e Konkurrencës dhe Strategjia e Komunikimit

Promovimi i Advokacisë së Konkurrencës dhe Fuqizimi i Kapaciteteve Institucionale të Autoritetit të Konkurrencës
Download
2 Shkurt, 2021

Dita Ndërkombëtare e Konkurrencës

5 Dhjetori është caktuar si Dita Ndërkombëtare e Konkurrencës, për shkak se në këtë datë, në vitin 1980, është miratuar nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, “Seti shumëpalësh i parimeve dhe rregullave mbi kontrollin e praktikave kufizuese të biznesit”. Autoriteti Shqiptar i Konkurrencës e vlerëson këtë datë si të rëndësishme për promovimin e

5 Dhjetor, 2020

Newsletter N11 i Projektit të Binjakëzimit IPA

Newsletter N11 i Projektit të Binjakëzimit IPA
Download
11 Shtator, 2020